Sectiunea video

Majoritatea videoclipurilor realizate la evenimente

Sectiunea Video | Prezinta videoclipuri finalizate de la nunti, botezuri, cumetrii precum si de la alte evenimente publice sau private.

Din Brăhășești

Sectiunea video

   Dacă îţi doreşti pe cineva care să filmeze şi să fotografieze în acelaşi timp, greşeşti enorm.

   Te implor alege două persoane care să facă acest lucru, renunţă la orice principii în stilul de filmare sau fotografie, două persoane sunt absolut necesare pentru a surprinde un eveniment cum trebuie.

   Sunt un videograf şi filmez la evenimente. Îmi place ceea ce fac, fac în primul rând din pasiune şi acest lucru mă ajută să fiu pe zi ce trece mai bun în acest domeniu în care tehnica avansează într-un ritm ameţitor.

   Alege un cameraman pentru filmări evenimente capabil să îndeplinească misiunea grea de a transforma evenimentul tău în amintiri frumoase.

   Filmarea la eveniment este o meserie care în ultima perioadă a cunoscut un avânt puternic şi a atras în mirajul banilor multe persoane pe care eu le consider impostoare.

   Ai grijă şi fereşte-te de impostori, nu te grăbi în alegerea unui profesionist şi învaţă să alegi persoană care va avea cea mai importantă misiune la nunta ta.

© 2022 Decibel Media, Toate drepturile rezervate.